• 12KESä

  Mooodin tiedotus

  Lukemattomien laskelmien, keskusteluiden ja datan keräämisten avulla mooodin palvelua lähdetään laajentamaan. Parantamaan sesonkivaihtelua, vuorokausikäyttöastetta ja kannattavuutta.

  Moood ei suinkaan lopeta, vaan muuttuu:

  Kesäkuu on viimeinen pelkkä ryhmäliikuntakuukausi.

  Sen jälkeen heinäkuussa mooodin palvelut laajenee ja palvelukärki muuttuu. Tarkempaa päivää ei vielä tiedetä. Menee yli kuun puolenvälin.

  1. Saliin tulee kuntosalilaitteita, toiminnallisen harjoittelun tilaa, aerobisia laitteita juoksumatosta crosstraineriin yms. Eli uusi moderni monipuolinen harjoittelukeskus kestävyys ja lihaskunto-ominaisuuksien parantamiseen. Käytössä 365 päivää vuodessa aamusta iltaan! Tässä kohtaa syytä muistuttaa, että ihminen tarvitsee niin lihaskunto ja voimaharjoittelua kuin myös hengästyttävää kestävyysliikuntaa. Jos teet vaan toista, niin lähes poikkeuksetta ongelmia tulee.
  2. Ryhmäliikunnat vähenee, mutta ei poistu. Pyrimme säilyttämään ohjattuja tunteja uusitussa mooodissa kohtuudella. Uudet välineet mahdollistavat myös uusien tehokkaiden circuit yms tehotuntien tulemisen. Muutama tunti tarjolla myös muissa toimipaikoissa Liedossa. Tuntien sisällöt ja määrät eivät ole vielä varmoja ja hakevat myös paikkaansa alussa. Suosituimpia pyritään säilyttämään, mutta toki myös selvästi määrä tippuu.
  3. Varmuudella ja ikäväkseni Les Mills faneille todettakoon, että bodypump loppuu. Lisenssin hinta on sietämätön ja ei ole myöskään paikkaa välineille.
  4. Valmennuspalvelut säilyvät ja huomio niissä myös vahvasti uusien laitteiden tullessa ja treenimahdollisuuksien kasvaessa.

  Toivon, että muutokset aiheuttaisivat hyvän asennoitumisen kautta uutta potkua monen harjoitteluun. Nyt ainakin tulee treeniaikaa ja mahdollisuutta päivään roppakaupalla lisää klo 6-23.30!! Lisäksi tervetuloa lähes kaikki miehet ja ne, joita pelkkä ryhmäliikuntamaailma sellaisenaan ei ole kiinnostanut. Nyt on teillekin uusi mahdollisuus laadukkaaseen harjoitteluun Liedossa!

  Asennoidun tulevaan innolla ja odottavana. Ja toivon tietenkin, että moood voi tarjota laajemmalle alueen segmentille edelleen liikunnan riemua ja jokainen voi olla osa sitä. Moood on edelleen lähelläsi!

  Muita asiaan liittyviä seikkoja:

  Koska toiminta muuttuu niin paljon, voimassa olevissa sopimuksissa ei ole kesäkuun jälkeen kuukauden irtisanomisaikaa. Jos haluat katkaista sopimuksen heinäkuussa, se on mahdollista.

  10-kortteja voi käyttää pois normaaliin malliin edelleen.

  Uudet sopimusehdot, hinnasto ja laskutuskäytäntö tulevat infoon ennen heinäkuun alkua.

  Heinäkuun ohjatut tunnit jatkuvat niin kauan kunnes laitteet saapuvat. Heinäkuun tunteihin tulee myös myyntiin 5-kerran kortteja.

  MOOODI TARJOAA KAIKILLE ASIAKKAILLE JOILLA ON TAI ON OLLUT MOOODIN KORTTI ELI NIMI LÖYTYY ASIAKASREKISTERISTÄ: Uudistuksen avajaispäivästä neljän viikon aikana 3 tutustumiskäyntiä veloituksetta uuteen keskukseen!

  Toki ne, jotka haluaa heti ottaa sopimuksen avajaispäivänä ja heti avajaisviikkoina, tulevat saamaan kampanjatarjouksen, joka tulee heinäkuun aikana esille.

  Edelleen vireyttävin terveisin

  Tomi

  mooodlieto

  www.moood.fi

  moood@moood.fi