Tervehdys olen Tomppa, Mooodin yrittäjä, liikunta- ja terveystieteiden ammattilainen ja hyvinvointivalmentaja Turusta. Taustani näet Yrittäjän tervehdyksestä. Teen Mooodissa ja Mooodin ulkopuolella valmennuksia, koulutuksia ja opetuksia.

Ohjaan Mooodissa myös kahvakuulaa, erinäisiä lihaskunto- ja fysiikkatunteja, sekä satunnaisesti kuntonyrkkeilyä. Huumori, musiikki & soittaminen ovat liikunnan lisäksi itselle tärkeitä asioita. Siispä rytmin ja sopivan sävelen löytäminen arkeen on tärkeintä. Se muodostuu kehon ja mielen säännöllisestä ja oikeanlaisesta harjoittamisesta.

Valmennuspalvelut kattavat mm:
– Painonhallinnan kokonaisuudet, liikkuminen ja ravintokäyttäytyminen, elämänhallintaan liittyvät seikat, elämäntaparemontti/pitkäaikaismuutokset.
– Liikunnan määrän ja laadun kartoitukset ja ohjaus. Harjoitusohjelmat.
– Tarpeen mukaan lajitekniikkakoulut: juoksu, hiihto, kävely, uinti, palloilu, voimistelu yms…
– Fysiikkakoulut: Lihasmassan nostatus, voiman kasvattaminen, hapenottokyvyn kehittäminen. Tarpeen tullen spesifit treenit: Räjähtävän voiman hankinta, lajiketteryys, nopeusarvojen kehittäminen yms…
– Luennot: mm. Liiku oikein, hyvinvoinnin kokonaisuudet, ravinto ja painonhallinta jne..
– Kuntotestauksia

Kohderyhmät: Vasta-alkajat, urheilijat, ryhmät, työporukat, yhteisöt, seurat
Isommat ryhmätkin onnistuvat, ota yhteyttä!

Mahdollisuudet & välineet
Käytössä Mooodin liikuntatilat ja treenivälineet. Valmennuksia voi myös tehdä ulkona eri liikuntapaikoissa, yrityksien tiloissa, kodeissa yms…

Tomi